Heb je chronische klachten? (b.v. astma, moeheid, longklachten, migraine)

Heb je al van alles geprobeerd, maar...

Ben je aan het vechten tegen symptomen en/of krijg je er steeds meer bij?

Wil je hier (zoveel mogelijk) vanaf?

Waarom 95% van de chronisch zieken' het niet voor elkaar krijgt om zonder klachten energiek, ontspannen en gezonder te leven.

Zoek niet verder!

Je hebt chronische klachten, zoals astma, migraine, slaapproblemen, allergie, benauwdheid. 

Je hebt mentale klachten etc. 

Samengevat: Chronische Hyperventilatie klachten

Je hebt van alles geprobeerd, maar het is je nog niet gelukt om er vanaf te komen. Een duidelijke oorzaak kan de arts niet geven. 

Je weet niet meer wat je moet.

Er is hoop!


Wauw! Als dit bij mij werkt, dan werkt dit ook bij jou!

Dat de ademtraining zo'n grote impact zou hebben, realiseerde ik me niet, tot ik de eerste cursusdag startte. Het besef dat mijn gezondheid minder goed was, dan dat ik dacht was groot. Eerlijk gezegd vond ik het schokkend!

Ik was gewend geraakt aan chronische klachten! Ik was ze normaal gaan vinden, terwijl dit niet zo is.

Bovendien konden de klachten verminderen tot verdwijnen, zodra zuurstof de cellen kan bereiken! Dit heb ik gemerkt, al meteen na een paar dagen voelde ik positief verschil en kon ik niet anders dan denken:

Wauw! Als dit bij mij werkt, dan werkt dit ook bij een ander! Hoeveel chronisch zieke mensen zijn er, die hier baat bij kunnen hebben!!

Het is prachtig om te zien hoe mensen veranderen als ze de instructies volgen. Deze klassieke originele Buteyko methode zorgde voor een nieuwe omwenteling in mijn leven.


Ik werd rustig, mijn hoofd was geen watten en chaos meer,  het werd stil. Ik werd ontspannen en kon de wereld aan, zonder in de stress te schieten. Fysieke klachten namen af.

Ik kreeg stap voor stap meer energie en dit zorgde ervoor dat ik minder hinder had van stress om me heen en beter kon functioneren.


Heerlijk en een aanrader voor iedereen!

Reserveer jouw plaats voor de workshop

Voordeel 01

Je volgt de workshop -online- vanuit je eigen huis. Dit scheelt tijd en energie.

Voordeel 02

Je leert stap voor stap je ademhaling aanpassen. 

Voordeel 03

Als je de instructies volgt, voel je binnen een paar dagen positief effect!

Voordeel 04

Maandelijks een gratis follow up. Mogelijkheden om je training te verfijnen.

Beginnersworkshop

De ademhaling is één van de sleutels om je chronische klachten te verbeteren of te laten verdwijnen!

Stap voor stap leer je je ademhaling verbeteren en daardoor verbetert je gezondheid.

Je durft al na een paar dagen te dromen van allerlei dingen, die je nu niet meer kunt! Je energie verbetert, je slaap verbetert, je hebt het minder benauwd. Dit zijn een paar voorbeelden.

Meld je hier aan.

Ik werk samen met Team Learn Buteyko Online en vertegenwoordig Nederland.

De workshop gaat door bij minimaal 3 mensen! Ben jij hierbij?

Atelier het Baken ism LearnButeykoOnline
Atelier het Baken

Inbegrepen:

Beginnersworkshop Learn Buteyko

Vijf achtereenvolgende dagen van 1-1,5 uur

Support.

Gratis maandelijkse follow up.

Mogelijkheden tot vervolg en verfijning ademtraining.

Inbegrepen:

Naast de training en support van Learn Buteyko Online.

Bied ik je aan om maandelijks mee te doen aan een activiteiten van atelier het Baken online. 

En kun je gebruik maken van het bonusmateriaal binnen de trainingsomgeving.*

**Vermeld bij het aanmelden dat je hier gebruik van wilt maken.

Met wie ga jij werken?

Naast dat ik zelf training geef, zijn we er als team om voor je te zorgen. Team Learn Buteyko Online bestaat uit een groep Practitioners en Facilitators van over de hele wereld.

Trainers bij Learn Buteyko Online geven les onder toezicht van de meest gekwalificeerde en ervaren Practitioners ter wereld. Onze hoofdpractitioner, Vladimar Sukhonosov, werkte vanaf het midden van de jaren '70 samen met professor Buteyko, heeft meer dan 30.000 mensen lesgegeven en heeft een rood diploma en een auditdiploma - uitgegeven door KP Buteyko.

Christopher Drake, was de eerste "westerse" Practitioner die werd beloond met een Red Diploma van KP Buteyko en heeft meer dan 20.000 mensen de klassieke Buteyko methode geleerd. Dit diploma werd slechts aan een handvol Buteyko-beoefenaars in het 'westen' uitgereikt.

Martha Roe, is de Practitioner waar ik zelf door ben opgeleid. Ze raakte in 2007 betrokken bij Buteyko om haar chronische vermoeidheid te behandelen en deed het zo goed om de methode persoonlijk onder de knie te krijgen en haar gezondheidsproblemen om te keren dat ze door haar leraar, Christopher Drake, werd uitgenodigd om te trainen als beoefenaar.
Na te hebben bijgestaan als Facilitator en zeven jaar als Associate Practitioner gewerkt te hebben, bekleedt Martha nu de positie van "Practitioner", op aanbeveling van Vladmir Sukhonosov.

Net als dat ik ben opgeleid tot het geven van deze workshop, zijn er collega's uit Groot Brittannië, America, Griekenland, Israel, Spanje binnen ons team werkzaam.

Elk teamlid heeft zware chronische klachten gehad en daardoor ervaren in het proces van herstel.

Over Tini

Hallo,

Mijn naam is Tini Lubberink

Al meer dan 25 jaar schilder ik en begeleid ik mensen, daarnaast ben ik teamlid van Learn Buteyko Online en geef ik ademtraining. 


Creativiteit loopt als een rode draad door mijn leven, creatief zijn op gevarieerde manieren: schrijven, tekenen, schilderen, muziek maken, maar ook het oplossen van uitdagingen en het meedenken bij thema's van een ander.

De rust om dit te doen is ontstaan door de creativiteit die ik jaren inzet maar daarnaast vind ik dit in mijn geloof. Het geeft me houvast en vreugde, ontspanning en licht. Ik wil jou heel graag helpen om ook deze ontspanning en vreugde te vinden in je dagelijks leven. Op maat gemaakt en afgestemd op jou.

Tini Lubberink

Ervaringen

Wat cursisten zeggen...

Atelier het Baken | Meditatief Schilderen


Tini als trainer is integer, rustig, geeft vertrouwen, is een goede luisteraar. Ze heeft geen dwingende manier van iets opleggen. Ze is activerend en motiverend. Ze heeft veel kennis op het gebied van stress, gebruik diverse creatieve middelen, ademhaling en alles wat daar bij hoort.


De workshop is intens maar wat werkt deze goed. Het is me veel meer waard dan wat ik er in heb geïnvesteerd! Een echte aanrader

Karin K.

Gepensioneerd, onderwijs

Je bent een mooi mens met oog voor een ander en heel veel levenswijsheid. Eenvoudig en oprecht zo zie ik jou. Hartelijke groet, 

Atelier het Baken | Meditatief Schilderen

Mevr. Jannie T.

hulpverlener

Atelier het Baken

"Ik ontmoette Tini al een paar jaar geleden. Ik had al even met haar gesproken over de ademmethode en wat het inhoudt. Een mooi verhaal, zou het echt werken? Afgelopen jaar troffen we elkaar weer, op een creatieve beurs. Zij merkte op dat ik na een dag en avond workshop geven erg moe was. Ze gaf me wat tips. Dat hielp meteen. Later hebben we gesproken over wat ik nu al zou kunnen doen om mijn gezondheid te verbeteren. Ik ben aan de slag gegaan en kon al veranderingen opmerken. Ik wilde gewoon weer fit zijn, en met plezier met mijn kinderen kunnen spelen, zonder me zo moe te voelen. 

Zo ben ik dus gestart met een workshop bij Learn Buteyko daarin heb ik veel over mezelf geleerd en ben vooral eens bewust met mijn gezondheid bezig geweest. Ik merkte snel dat ik positieve resultaten kreeg. Hoopvol, ik kijk uit naar de komende periode!

Mevr. D. P.

Onderwijs

Wat kost deze beginnersworkshop?

BEginnerworkshop

Klassieke Buteyko methode

  • Vijfdaagse workshop van 1-1,5 uur per keer
  • Support
  • Maandelijkse gratis follow up
  • Atelier het Baken maandelijkse inloop
  • Atelier het Baken gratis bonusmateriaal

Marianne, is van haar slaapapneu af.

Ze gebruikte de CPAP machine. Ze had krampen en al van alles geprobeerd.

Marianne

Kim kon bijna niets meer... heeft van alles geprobeerd. Niets werkte, tot ze deze klassieke methode tegen kwam.

Kim

Statement van Professor Buteyko over de toepassing van zijn methode

I, Professor Konstantin Buteyko, the inventor of the method of treatment for some chronic diseases of the respiratory system, nervous system, hormonal system, cardio-vascular system, immune system (Patent No: 1067640), known in the West as the Buteyko Method, categorically make this statement:

The Buteyko Method appears misleadingly simple to practice. However, there is a specific training on how to apply this method to each individual patient. If this is done incorrectly there could be severe complications and damaging effects on a patient’s health.

It is for this reason that I only allow qualified practitioners to teach the Buteyko Method to patients in a workshop environment. As a Professor of Medicine I clearly state that it is dangerous for medical doctors or health care professionals to practice the Buteyko Method without the appropriate training.

I categorically state that it is exceedingly dangerous for patients to be instructed in the Buteyko Method through the medium of video, audio tapes, books, instructions and manuals. The Buteyko Practitioner assesses the 4 page Patient History Form before commencement of the workshop. They then monitor the progress of each individual patient on a daily basis during the workshop course, adjusting the use of the techniques to each individual’s need, to ensure correct use of the method and prevent complications arising. They are available for follow-up consultations where necessary.

Any Buteyko practitioner who does not train patients thoroughly in the Buteyko Method by taking shortcuts with videos, tapes, books, instructions and manuals and who try to offer training to potential Buteyko practitioners will have their certificates removed.

I will also use legal measures and public opinion to stop those who misuse and abuse my method and bring the Buteyko Method into disrepute.

Meanwhile, I will wish people well – my only concern is to see the Buteyko Method taught correctly in the West.

I congratulate all patients who have achieved freedom from their disease by practising the Buteyko Method.

K.P. Buteyko

Meest gestelde vragen

Wat gebeurt er als ik mijzelf heb aangemeld?

De aanmeldknop gaat (binnenkort ) naar de intake pagina van Learn Buteyko. Hier vul je het formulier in. Dit is een engels formulier. Mocht dit problemen geven, geef dit aan op het formulier en dan vul ik het samen met jou in. (desgewenst kan ik een NL versie sturen. Het betaalproces verloopt via Learn Buteyko. Ook hierin wil ik zeggen: neem contact op als het niet gaat. Je kunt in het NL communiceren, dan wordt het aan mij doorgestuurd.

Hoe lang houd ik toegang tot de workshop en/of cursus?

De beginnersworkshop duurt 5 dagen. Je hebt basis skills gekregen en kunt dit uitbouwen. Daarnaast krijg je een programma mee om op te bouwen. Maandelijks is er vanuit Learn Buteyko een gratis follow up waar je al jouw vragen kunt stellen.

Ik zou graag deel willen nemen, maar deze week lukt onmogelijk, wat nu?

Houd de website in de gaten, want elke maand bieden we nieuwe mogelijkheden tot het volgen van de beginnersworkshop.

Wil je zeker op de hoogte blijven, stuur me je contactgegevens dan houd ik je op de hoogte.

Hoe kan ik contact opnemen?

Het beste kun je ons bereiken via mail.

>