Begin de dag met herstel

Heb jij Covid-19 (gehad)?

Of heb je andere chronische klachten?

Heeft dit invloed op:  je welzijn, welbevinden?

  • Fysiek en mentaal?

Wil je hier (zoveel mogelijk) vanaf?

*

Als long-covid patiënt met naweeën herken ik jou en met mijn diensten help ik jou van leven die in het teken staat van covid en andere klachten naar een ontspannen en geïnspireerd leven. 

Ik doe dit samen met mijn collega’s, ervaren trainers die vrijwel alle chronische klachten hebben ervaren en hier vanaf zijn gekomen. 

De ademhaling is een sleutel, menigeen denkt hier niet over na, het gaat immers vanzelf.

Het door de neus ademen is een begin. 

Het aantal liters wat je ademt per minuut is een belangrijke factor. Is dit het dubbele getal van de gezonde liters, nl 3-4 liter per minuut. Dan adem je 2x zoveel dan nodig is. Adem je 6x zoveel, dan dan adem je om het zo te zeggen, voor 6 mensen! 

Wat gebeurt er als je lichaamstemperatuur ineens 6x zo hoog is?

Wat gebeurt er als je bloeddruk ineens 6x zo hoog is?

Hoger dan de gebruikelijke gezonde meting?

Of je hartslag is ineens 6x hoger dan een gezonde hartslag?

Met ademhaling is dit ook zo, dit is ongezond.

Je lichaam heeft zuurstof en koolzuurgas nodig. Koolzuurgas die het zuurstof aan de cellen geeft waardoor je cellen goed kunnen functioneren. Als dit afwijkt, dan krijgen de cellen geen zuurstof genoeg en verkrampen als het ware.

Eerst merk je hier niet veel van, maar op den duur krijg je klachten, lichte klachten die verergeren naarmate de tijd vordert. Symptomen die door de aanval van covid verergeren heb ik ervaren. Toch kunnen die symptomen verbeteren.

Op een andere manier dan de gebruikelijke manier. Een training waarbij je hard werkt en binnen korte tijd positieve verschillen voelt, waarbij je skills leert om je beter te voelen als je gedurende dag instort. Een manier die veel van je vraagt maar nog meer oplevert. Ik wil je uitnodigen om meer informatie te vragen. Klik hier voor het contactformulier, dan kan ik je vragen beantwoorden.

Wil je meer weten over het covid herstel traject en mijn webinar bezoeken, klik hier voor meer informatie.

 

Over de auteur

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>