Herstellen van chronische klachten en symptomen

zoals herstellen van de gevolgen van Covid-19 / LongCovid

Beginnersworkshop 

Start over:

  1  2
Days
:
 
  0  6
Hours
:
 
  5  9
Minutes
:
 
  3  6
Seconds

You missed out!

Atelier het Baken | Stilte Retraites | Meditatief Schilderen

Heb je andere chronische klachten? Zoals astma, bronchitis, moeheid, naweeën covid virus.

Ben je steeds aan het vechten tegen die symptomen?

Waardoor je niet aan het werk kunt?

Waardoor je nog steeds niet volledig voor je kind(eren) kunt zorgen?

Heeft dit invloed op:

  •  je welzijn, welbevinden?

  •  Op je werk, privé?

Wil je (zoveel mogelijk) van je klachten af?Welkom

bij

Learn Buteyko Online

Atelier het Baken ism LearnButeykoOnline
Atelier het Baken


 Waarom 95% van de chronisch zieken' het niet voor elkaar krijgt om zonder klachten ontspannen en geïnspireerd te leven.


Je hebt misschien chronische klachten zoals branderige longen, extreme  moeheid, hartkloppingen, zuurbranden, astma, migraine. Je bent benauwd en geïrriteerd enzovoort.

Je wilt dat het anders moet en de ene keer lukt het beter dan de ander. De onvermijdelijke terugval zorgt ervoor dat het lang duurt. 

Zo lang, dat het weerslag heeft op je gemoed en op je lijf.

Je weet niet meer wat je moet.

De fysiotherapie, ergotherapie en logopedie leveren niet op wat je gehoopt had.

Er is hoop! 

Als team Learn Buteyko werken we al jaren met chronisch zieke patiënten met meer dan 200 chronische klachten en zieken.

Met succes.

De meeste chronische patiënten  krijgen het niet voor elkaar, om alle puzzelstukjes zo in elkaar te passen, zodat ze (vrijwel) zonder chronische klachten ontspannen leven.


Dit heeft meerdere oorzaken.


Wil je meteen weten welke oorzaken ik heb ontdekt? 

Wil je ook weten hoe je het wel voor elkaar kunt krijgen?

Dat wil ik je graag laten ervaren.


Boek hier een gratis persoonlijk gesprekwaarom met mij werken? hoe kan ik je helpen?


Als teamlid en long-covid patiënt met naweeën herken ik jou en met mijn diensten help ik je van leven, die in het teken staat van covid en andere klachten, naar een ontspannen en geïnspireerd leven.

En dan krijgt een virus je te pakken


Op 1 December 2020 kreeg ik deze diagnose. Al de maanden daarvoor had ik zo voorzichtig gedaan en toch had het covidvirus me te pakken. De zaterdag daarvoor was ik tijdens een studiedag voorzichtig. Toch betrapte ik mij erop dat ik naar hartelust in mijn ogen aan het wrijven was!! Toen dacht ik: dit is niet verstandig denk ik...


Terugdraaien kon niet, afwachten wel. Onbewust, besloot ik nog voorzichtiger te zijn. De zondag daarna kreeg ik een melding van een studiegenoot dat ze positief getest was! Ik realiseerde me dat ik ruim afstand van haar had gehouden. Toch, deed ik voorzichtiger. Ik ging niet naar een buurvrouwtje, ik besloot extra afstand te bewaren tot mijn zoon, tot de mevrouw van 90 waarvoor ik een aantal keren kook. De verjaardag van mijn zoon hebben we uitgesteld, gewoon voor de zekerheid en niet naar de sportschool.


Dat bleek achteraf heel goed te zijn, want de dagen daarna kreeg ik klachten die ik al jaren niet had gehad. Al sinds jaren heb ik geen griep of dat soort dingen gehad. Sinds mijn reset op mn ademhaling plukte ik daar de vruchten van.

Toch kreeg ik wel klachten, ineens voorhoofdholte ontsteking klachten, niezen, diarree, mn hart klopte raar, ik had neiging tot hoesten etc etc. Voor de zekerheid hield ik mijn temperatuur in de gaten. Dit was volgens de normen niet hoog, maar... voor mijn gevoel iets hoger dan normaal.


Op een bepaald moment werd mijn energie beperkter en besloot ik mezelf naar de teststraat te slepen. Ik dacht dat ik in de auto kon blijven zitten, maar ik moest het hele stuk -lees 50 meter- lopen. 


Toen kreeg ik een aantal uren later uitslag: POSITIEF getest. Dat verklaarde een hoop, ik had ondertussen piepende longen en contact met de huisarts gezocht. Een aantal mensen geregeld die boodschappen voor ons konden doen.


Mijn ademhaling en conditie verslechterde. Door mijn geschoolde ademtraining besefte ik dat ik niet in paniek hoefde te raken. Hoesten en niezen kon ik onderdrukken. Praten deed ik zo weinig mogelijk, alles om zuurstof te besparen.


Door de ademtraining wist ik: Als zuurstof opnemen door de longen niet zo goed gaat, dan doe je het op een andere manier en dat deed ik.

Ondersteund werd ik ook, de arts wilde geen ontstekingsremmer geven, maar wel een saturatie apparaat. Het gehalte aan zuurstof was eind 80% voor een paar dagen. Mijn ademcollega's hebben me twee dagen lang ondersteund en gemotiveerd om mijn oefeningen te verveelvuldigen, omdat het anders niet goed zou gaan. 


Na een paar dagen was het gehalte weer boven de 90; nog niet om over naar huis te schrijven, maar beter dan wat het was, de trap was een Himalaya en douchen was al helemaal een crime. Ik zette door en kon alles weer opkrikken tot de gezonde waarden van tussen de 95 en 99%. 


Toch heb ik ook nu, net als vele anderen, symptomen: zo nu en dan benauwdheid, brandende longen, brandende maagstreek, etc, de zgn longcovid klachten. Ik heb ontdekt dat dit dezelfde chronische symptomen zijn als voor ik besloot ademtrainer te worden.

Covid gaat m.i. op de zwakke plekken in je systeem zitten.

Inmiddels is het begin mei en ben ik bijna een half jaar onderweg. Ik ben herstellend, maar nog niet op het oude niveau, qua energie, brandende longen etc. Toch merk ik verschil en dat geeft hoop en niet alleen voor mezelf. Ook voor jou als je hier open voor staat.

Beginnersworkshop


Heb chronische klachten?

Zoals astma, moeheid, brandende longen, migraine.

Ben je daardoor uit de roulatie?

Wil je je leven terug?

Wil je (zoveel mogelijk) herstellen?

Ben je bereid om hier honderd procent voor te gaan?


Dan is dit traject geschikt voor jou.


Houd de website in de gaten!!

Of mail me over dit TRAJECT

zodat ik je op de hoogte kan houden.


Wat levert de beginnersworkshop je op:


Heling (tot duidelijk voelbare verbetering van chronische klachten

Meer energie

Meer levenslust

Regie over je eigen leven


Wie helpen jou?

Samen met mijn collega's gaan we aan de slag om jou te helpen de slag te pakken te krijgen.

Zowel mijn collega's als ik, zijn allemaal ernstig chronisch ziek geweest.

Dr Buteyko is de grondlegger van deze originele klassieke methode. Eén van mijn collega's is rechtstreeks opgeleid door Dr. Buteyko en samen zorgen we voor jou.


Garantie: 

Als je goed oefent voel je al binnen een paar dagen resultaat. Als je niks doet verandert er niks.


Wat krijg je als je je inschrijft?

Vijf dagen online workshop van 1-1,5 uur per keer.

Gedegen support en hulp.

Maandelijkse follow up.

Mogelijkheid tot verlengen en verfijnen van de training.
BASIS ADEMTRAINING

Beginnersworkshop 

In vijf opeenvolgende dagen leer je stap voor stap je ademhaling onder controle houden


Houd de website in de gaten!!

Of mail me over dit TRAJECT

zodat ik je op de hoogte kan houden.


De ademhaling is belangrijk, als we niet ademen leven we niet. Gedurende de jaren verandert de ademhaling waardoor zuurstof niet goed meer wordt opgenomen in je cellen.

Je cellen verkrampen en na verloop van tijd krijg je klachten. Bij de één zijn dit lichte klachten, bij de ander zijn dit ernstige klachten.


De chronische klachten zijn klachten waarbij de artsen geen duidelijke oorzaak kunnen geven. 


Tekort aan co2 om zuurstof aan je cellen af te geven is de oorzaak van chronische klachten.

Met deze methode leer je stap voor stap om weer zuurstof aan je cellen te geven waardoor cellen beter hun werk kunnen doen en klachten verbeteren tot verdwijnen!

DATUM WEBINAR BEGINNERSWORKSHOP

Woensdag 26 mei 20.00-21.00 uur.


DATUM BEGINNERSWORKSHOP

Maandag 31 mei tot en met Vrijdag 4 juni a.s 

20.00 uur.


Eerste ervaringen met de klassieke Buteyko Methode

Met wie ga jij werken

Naast dat ik zelf training geef, zijn we er als team om voor je te zorgen. Team Learn Buteyko Online bestaat uit een groep Practitioners en Facilitators van over de hele wereld.

Trainers bij Learn Buteyko Online geven les onder toezicht van de meest gekwalificeerde en ervaren Practitioners ter wereld. Onze hoofdpractitioner, Vladimar Sukhonosov, werkte vanaf het midden van de jaren '70 samen met professor Buteyko, heeft meer dan 30.000 mensen lesgegeven en heeft een rood diploma en een auditdiploma - uitgegeven door KP Buteyko.

Christopher Drake, was de eerste "westerse" Practitioner die werd beloond met een Red Diploma van KP Buteyko en heeft meer dan 20.000 mensen de klassieke Buteyko methode geleerd. Dit diploma werd slechts aan een handvol Buteyko-beoefenaars in het 'westen' uitgereikt.

Martha Roe, is de Practitioner waar ik zelf door ben opgeleid. Ze raakte in 2007 betrokken bij Buteyko om haar chronische vermoeidheid te behandelen en deed het zo goed om de methode persoonlijk onder de knie te krijgen en haar gezondheidsproblemen om te keren dat ze door haar leraar, Christopher Drake, werd uitgenodigd om te trainen als beoefenaar.
Na te hebben bijgestaan als Facilitator en zeven jaar als Associate Practitioner gewerkt te hebben, bekleedt Martha nu de positie van "Practitioner", op aanbeveling van Vladmir Sukhonosov.

Net als dat ik ben opgeleid tot het geven van deze workshop, zijn er collega's uit Groot Brittannië, America, Griekenland, Israel, Spanje binnen ons team werkzaam.

Elk teamlid heeft zware chronische klachten gehad en daardoor ervaren in het proces van herstel.

I, Professor Konstantin Buteyko, the inventor of the method of treatment for some chronic diseases of the respiratory system, nervous system, hormonal system, cardio-vascular system, immune system (Patent No: 1067640), known in the West as the Buteyko Method, categorically make this statement:

 

The Buteyko Method appears misleadingly simple to practice. However, there is a specific training on how to apply this method to each individual patient. If this is done incorrectly there could be severe complications and damaging effects on a patient’s health.

 

It is for this reason that I only allow qualified practitioners to teach the Buteyko Method to patients in a workshop environment. As a Professor of Medicine I clearly state that it is dangerous for medical doctors or health care professionals to practice the Buteyko Method without the appropriate training.

 

I categorically state that it is exceedingly dangerous for patients to be instructed in the Buteyko Method through the medium of video, audio tapes, books, instructions and manuals. The Buteyko Practitioner assesses the 4 page Patient History Form before commencement of the workshop. They then monitor the progress of each individual patient on a daily basis during the workshop course, adjusting the use of the techniques to each individual’s need, to ensure correct use of the method and prevent complications arising. They are available for follow-up consultations where necessary.

 

Any Buteyko practitioner who does not train patients thoroughly in the Buteyko Method by taking shortcuts with videos, tapes, books, instructions and manuals and who try to offer training to potential Buteyko practitioners will have their certificates removed.

 

I will also use legal measures and public opinion to stop those who misuse and abuse my method and bring the Buteyko Method into disrepute.

 

Meanwhile, I will wish people well – my only concern is to see the Buteyko Method taught correctly in the West.

 

I congratulate all patients who have achieved freedom from their disease by practising the Buteyko Method.

 

K.P. Buteyko


Onze belofte aan jou

Chronisch zieken die intens verlangen naar heling, rust en ontspanning, kunnen met de ademtraining zoals wij deze aanbieden, hun levenskwaliteit verbeteren en daardoor zonder belemmering functioneren.


De Buteyko-methode lijkt misleidend eenvoudig in de praktijk te brengen. Er is echter een specifieke training om deze methode op elke individuele patiënt toe te passen. Als dit niet correct gebeurt, kunnen er ernstige complicaties en schadelijke effecten op de gezondheid van de patiënt optreden. Het programma is een zorg op maat programma.

Onze missie is om zoveel mogelijk covid patiënten en chronisch zieken, een kwalitatief goed én ontspannen en geïnspireerd te leven te geven.


Het lijkt alsof chronisch ziek en gestresst zijn de norm is geworden, maak chronisch gezond zijn de nieuwe norm!


Iedere dag krijgen meer mensen te maken met chronische ziektes en alle gevolgen die dit kan hebben.


Mijn ervaring is dat het onnodig is om altijd onder hoogspanning te leven en te functioneren. Stap voor stap wil ik je helpen om dit anders te doen.


Tijdens de webinar wil ik je er alles over vertellen, meld je snel aan. Via onderstaande knop kom je op mijn contactpagina.

Stuur me een bericht, zodat ik je de juiste link kan sturen. 

Deze webinar en workshop geef ik via Learn Buteyko Online

testimonials

Wat klanten over de methode zeggen

"Ik ontmoette Tini al een paar jaar geleden. Ik had al even met haar gesproken over de methode en wat het inhoudt. Een mooi verhaal, zou het echt werken? Afgelopen jaar troffen we elkaar weer, op een creatieve beurs. Zij merkte op dat ik na een dag en avond workshop geven erg moe was. Ze gaf me wat tips. Dat hielp meteen. Later hebben we gesproken over wat ik nu al zou kunnen doen om mijn gezondheid te verbeteren. Ik ben aan de slag gegaan en kon al veranderingen opmerken. Ik wilde gewoon weer fit zijn, en met plezier met mijn kinderen kunnen spelen, zonder me zo moe te voelen. 

Zo ben ik dus gestart met een workshop bij Tini daarin heb ik veel over mezelf geleerd en ben vooral eens bewust met mijn gezondheid bezig geweest. Uit haar advies bleek dat de workshop bij me zou kunnen passen en klachten zou kunnen verbeteren. Dus nu toch de stap gezet om mee te doen met de workshop van Learn Buteyko online. De workshop werd prettig begeleid, Tini was steeds heel positief. Tijdens de eerste week merkte ik al dat ik een middag heerlijk met mijn kinderen kon spelen. Ik had er weer echt zin in, in plaats van mezelf oppeppen om mee te spelen.  Tini mailt me regelmatig om te horen hoe het met me gaat, dat is fijn. 

Mevr. Dieke P.

Onderwijs

Wat zou je me willen vragen? Hoe kan ik je helpen?

>