welke cruciale fout maakte ik steeds?

Toen ik hier achter kwam, werd mijn leven veel makkelijker

Zelf heb ik momenteel minder last van stress dan 7  jaar geleden. Ik heb een aantal veranderingen in mijn leven weten toe te passen, zodat stress geen overhand meer heeft. Zo was ik vroeger altijd nerveus en als stress een grote impact op me had, dan ging ik van mijn stokje en dook lange periode het self-pity-bad in. Tegenwoordig kan ik aardig blijven handelen met stress. Hetgeen niet wil zeggen dat ik als een koelkast rondloop, maar ik lig er niet wakker van en kan er makkelijk andere dingen naast blijven doen.
Eergisteren overkwam me iets wat ik een paar dagen daarvoor aan zag komen, maar nog niet zeker wist. Teleurstelling, verdrietig en boosheid hadden de overhand en op dat moment mocht dit er ook zijn. Een dag later, na verwerken op diverse manieren: gesprek, creativiteit, stilte, tot mezelf komen, kan ik het onderwerp overzien. Ook al weet ik nog niet geheel wat de werkelijke oorzaak is.
Ik heb grip ook al heb ik niet alle facetten al duidelijk. Ik heb vertrouwen dat dit zal komen en ik kijk er ook naar uit

Over de auteur

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>